Slagerij Diekerhof Nederhorst den berg - Jochem Diekerhof - Ambachtelijke slagerij

Bestel hier uw broodjes

Ambachtelijke Slagerij Nederhorst den Berg

Het ontstaan van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Nederhorst den Berg

Ruim 40 jaar kende Nederhorst den Berg deze locatie als slagerij, nu maakt het dorp kennis met de Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof. Een volledig vernieuwde slagerij met het allerbeste vlees, luxe vleeswaren, de dagelijkse boodschappen, vers belegde broodjes, dagverse maaltijden en alle benodigdheden om uw vlees nog smakelijker te maken.
Door de overname door Jochem Diekerhof, maakt de Ambachtelijke Slagerij heerlijk en eerlijk vlees en een persoonlijke bandering voor iedereen bereikbaar. De samenkomst van Jochem, chef Teus Dalhuizen en het vertrouwde personeel, telt samen meer dan 100 jaar slagerservaring in de vestiging in Nederhorst den Berg.
Onder de vlag van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof vallen ook de locaties Baarn en Hoogland. Allemaal met dezelfde filosofie en ingericht om u te laten genieten van het heerlijkste vlees, smaakvolle vers belegde broodjes, eerlijke dagverse maaltijden, de lekkerste delicatessen en alles wat gebruikt kan worden om uw vlees nog meer smaak te geven.

Het bevlogen team van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Nederhorst den Berg

De missie van Jochem Diekerhof is om het ambacht van de slager op de kaart te zetten, zodat iedereen het meest smaakvolle vlees op tafel kan zetten. We weten waar het vlees vandaan komt en dat het met respect is behandeld, precies zoals het hoort en dat proeft u. Doordat de vertrouwde medewerkers in Nederhorst den Berg u met diezelfde passie voor vlees adviseren en helpen, heeft u gegarandeerd het beste vlees op uw bord.
De vers belegde broodjes worden met zorg gemaakt en voorzien van luxe beleg uit eigen keuken. Onze traiteur zorgt voor de verse maaltijden, die dagelijks worden bereid in de keuken. De worstmakerij van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof is de spil van de organisatie. Hier wordt het vlees klaargemaakt om aan u te presenteren; vers, smakelijk en (h)eerlijk.

Ambachtelijke Slagerij Jochem Dierkerhof heeft een heel ruim assortiment

Binnen de grenzen van Europa, zoeken we altijd naar lokale producten die u in de winkel ziet liggen en gebruikt worden voor de dagelijks verse maaltijden en belegde broodjes. U kunt bij Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Nederhorst den Berg terecht voor het meest exclusieve vlees, luxe vleeswaren, dagverse maaltijden, de dagelijkse boodschappen en vers belegde broodjes. Maar ook voor andere delicatessen, verzorging van uw catering en diverse andere ingrediënten om de smaakbeleving van het perfecte stukje vlees te optimaliseren. Van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als het vlees en vleeswaren, hebben we diverse oliën, sauzen, kruiden en specerijen met zorg voor u geselecteerd. Vraag gerust advies in de winkel over wat nodig is voor uw vlees om het nóg smakelijker te maken.

De specialiteiten van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof Nederhorst den Berg

Alle producten worden met smaak gemaakt, met zorg geselecteerd en met liefde gepresenteerd. Ambachtelijkheid ten top. Eerlijke producten en advies, daar staan we voor.
Maar ook de persoonlijke benadering is een specialiteit van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Nederhorst den Berg. De beste service, goed advies en kwalitatief de beste producten komen samen bij ons. Aan alles wordt aandacht besteed, toch lichten we graag een aantal van onze bijzondere producten voor u uit:

 • Rookworst, met goud bekroond
 • Duurzaam rundvlees
 • Zuiderzee varken
 • Gegrilde Côte de Boeuf
 • Huisgemaakte ham
 • Grillworst
 • Tapas
 • Borrelhapjes
 • Carpaccio
 • Verse maaltijden
 • Vers belegde broodjes

Informeer in de winkel naar deze specialiteiten en verras u zelf.

Neem contact op met Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof Nederhorst den Berg

Stap eens binnen om de kwaliteit van het vlees te ervaren, de smaak van het ambacht te proeven en het beste advies over kwaliteitsvlees te krijgen.
Natuurlijk zijn we ook telefonisch of per email te bereiken. Bijvoorbeeld voor het doen van een grote bestelling, om er zeker van te zijn dat uw favoriete vlees in de winkel verkrijgbaar is of voor het stellen van vragen over onze producten of werkwijze.

Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof

Locatie Nederhorst Den Berg
Brugstraat 2
1394 CV Nederhorst Den Berg
Tel: 0294 251 204
Email: nederhorstdenberg@ambachtelijke-slagerij.nl