Slagerij Diekerhof Hoogland - Jochem Diekerhof - Ambachtelijke slagerij

Bestel hier uw broodjes

Ambachtelijke Slagerij Diekerhof Hoogland

Het ontstaan van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Hoogland

Een eeuwenoud ambacht in een moderne jas. Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof verrijkt Hoogland door het smaakvol neerzetten van kwaliteit.
Dat eigenaar Jochem Diekerhof is geboren met een ambachtelijk slagershart werd al duidelijk in zijn jonge jaren. Vanaf 1991 werkt Jochem in de slagerswereld en in 2022 werd Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof geboren. Met de missie om het heerlijkste en eerlijkste vlees bereikbaar te maken voor iedereen, opende Jochem eerder Ambachtelijke Slagerij Matthijssen in Baarn en Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Nederhorst den Berg. Met de opening van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Hoogland komt het totaal op drie filialen. Elke locatie staat bol van de goede service, kwalitatief het beste vlees, luxe vleeswaren, de heerlijkste delicatessen, vers belegde broodjes en dagverse maaltijden. Ambachtelijk, vriendelijk, toegankelijk, representatief en kwaliteit voeren de boventoon op elke locatie van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof. Maar ook voor uw dagelijkse boodschappen bent u bij ons aan het juiste adres, loop gerust binnen in de slagerij in Hoogland en verbaas u over het ruime assortiment.

Het vakkundige team van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Hoogland

Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Hoogland staat voor ambacht en exclusiviteit. Dat geldt voor de winkel, de producten en het team dat er werkt. Met Jochem zelf aan het roer en een professioneel team van medewerkers vol slagerspassie, geniet u van meer dan 100 jaar aan ervaring in het slagersvak. En dat merkt u direct bij binnenkomst in de winkel; eerlijk advies, heldere presentatie van de producten en een ruim assortiment om u het beste vlees voor te schotelen dat u op uw bord wil hebben. De traiteur verzorgt de meest exclusieve dagverse maaltijden en de hele dag door bereiden we verse broodjes voor u met luxe beleg uit eigen keuken. Ook weten we alles van kruiden, specerijen en oliën om uw vlees nog smakelijker te maken, deze vindt u uiteraard in de winkel.

Eerlijke en heerlijke producten bij Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Hoogland

De gemeente Hoogland wordt door ons getrakteerd op eerlijk vlees met een verhaal. Wij weten waar ons vlees vandaan komt en dat het met respect is behandeld. Binnen de grenzen van Europa gaan we altijd voor zo lokaal mogelijk en de hoogst haalbare kwaliteit.
Wij zijn continu op zoek naar verdieping, vernieuwing en verbetering voor zowel de producten als de aankleding van de winkel in Hoogland. Daarom kunt u naast het uitgebreide aanbod in kwaliteitsvlees, luxe vleeswaren, de beste kruiden en specerijen ook terecht voor uw dagelijkse boodschappen, vers belegde broodjes en complete dagverse maaltijden. Alles komt uit eigen keuken en wordt bereid door de chef. Ook verzorgen we exclusieve barbecues en uitgebreide diners voor thuis. Ervaar het ambacht van de slager en proef de smaak van uitmuntende kwaliteit.
Aan alles wordt aandacht besteed, toch lichten we graag een aantal van onze bijzondere producten voor u uit:

 • Rookworst, met goud bekroond
 • Duurzaam rundvlees
 • Zuiderzee varken
 • Gegrilde Côte de Boeuf
 • Dry aged vlees
 • Pata Negra
 • Picanha
 • Ibérico varken
 • Huisgemaakte ham
 • Grillworst
 • Tapas
 • Borrelhapjes
 • Carpaccio
 • Verse maaltijden
 • Vers belegde broodjes

Informeer in de winkel naar deze specialiteiten en verras u zelf. Vergeet niet om te vragen naar alle extra’s die uw vlees nog meer smaak geven. Aandacht voor u als klant en aandacht voor de producten, dat proeft u.

Neem contact met ons op

De deuren van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Hoogland staan open voor u. We heten u van harte welkom, geven u eerlijk advies en schotelen u alleen maar kwaliteit voor.
Wij zijn ook bereikbaar per telefoon en e-mail voor al uw vragen over de producten, onze werkwijze, voor het plaatsen van grote bestellingen, het verzorgen van barbecues, heerlijke diners of advies voor het smaakvolste vlees.

Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof

Locatie Hoogland
Kraailandhof 53
3828 JP Hoogland
Tel: 033 208 7428
Email: hoogland@ambachtelijke-slagerij.nl