BEEFWELLINGTON OSSENHAAS

voor 4-6 personen ca 1 kg

Onze ambachtelijke Beef Wellington wordt bereid met met het middenstuk van de ossenhaas. Het vlees wordt omhuld met een huisgemaakte duxelles van fijngesneden paddenstoelen, sjalot, knoflook en verse kruiden. Daaromheen een laag echte Parmaham en vervolgens verpakt in krokant bladerdeeg.
Dit resulteert in een feestelijk gerecht met een boterzachte kern, volle smaak en een prachtige presentatie. Perfect voor de feestdagen of een luxe diner thuis.

€ 79,50
per stuk




Veilig betalen: of bij levering

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

Beefwellington Ossenhaas
Allergenen
Allergenen niet bekend.
Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 033-2087428.

Bereidingsadvies

Laat de Beef Wellington 30–45 minuten op kamertemperatuur komen voor het beste resultaat. Oven voorverwarmen: 200°C Bestrijken: Optioneel licht insmeren met eidooier voor extra glans. Baktijd:Plaats de Wellington op bakpapier in het midden van de oven. Bak ca 35 - 45 minuten, afhankelijk van de gewenste garing. Kerntemperatuur: Rood ca 45°C Voor rosé (aanbevolen): 48–50°C Iets verder door: 52–54°C Rusttijd: Zet de Beef Wellington na het bakken 10 minuten weg onder aluminiumfolie. Dit zorgt voor rust, sappigheid en een mooie verdeling van de sappen. Aansnijden: Gebruik een scherp, warm mes. Snijd in plakken van 2–3 cm dik.

Bewaaradvies

Koel bewaren bij maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen bij –18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

Menusuggesties

Serveer de Beef Wellington met: romige truffeljus of rodewijnsaus aardappelmousseline, aardappelgratin of hasselback aardappelen groene groenten zoals haricots verts, asperges of sugar snaps een glas krachtige rode wijn (zie wijn suggestie) Extra tip: Maak het gerecht af met een frisse salade of een lichte amuse vooraf — zo komt de rijke smaak van de Wellington nog beter tot zijn recht. Wijnsuggestie: 1 Salentein Numina Malbec – elegant, vol en perfect in balans. De zachte tannines en het rijpe fruit sluiten naadloos aan op onze Beef Wellington. 2 Salentein Malbec Reserva – rond, soepel en rijk van smaak. Een ideale match bij de malse ossenhaas en romige duxelles.

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

KERSTBORREL PLATEAU 4-6 PERS

Rijkelijk gevulde borrelplank met diverse charcuterie, kazen en luxe hapjes

€ 67,50
per stuk

Bekijk & bestel

MINI KIPSATE GAAR

200 gram per bakje

€ 6,95
per stuk

Bekijk & bestel
Luxe vleeswaren uit eigen keuken
Sterk lokaal basisassortiment
Kwalitatief topvlees en de heerlijkste delicatessen

Veilig betalen: of bij levering