VARKENSFRICANDEAU

Vanaf
€ 6,48




Veilig betalen: of bij levering

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

Varkensfricandeau
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Varkensvlees aanbraden in de pan en garen tot een kern van 65 graden

Bereidingsadvies

Voor een mals en sappig resultaat: Oven (aanbevolen): Oven voorverwarmen op 150–160°C Vlees kort rondom aanbraden In de oven garen tot 60–62°C kerntemperatuur 10 min laten rusten, dun snijden Pan: Rundom aanbraden, vuur laag 45–60 min zachtjes laten garen Eindkerntemperatuur 60–62°C Tip: Niet boven 65°C garen – dan wordt de fricandeau droog.

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

BIRCH OAK HOUTSKOOL 3 KILO

€ 9,95
per stuk

Bekijk & bestel

SUCADELAPPEN

Vanaf
€ 12,00

Bekijk & bestel
Luxe vleeswaren uit eigen keuken
Sterk lokaal basisassortiment
Kwalitatief topvlees en de heerlijkste delicatessen

Veilig betalen: of bij levering