VARKENSFRICANDEAU
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Varkensfricandeau
Allergenen
geenAllergenensporen
geenIngrediënten
Varkensvlees aanbraden in de pan en garen tot een kern van 65 gradenBereidingsadvies
Voor een mals en sappig resultaat: Oven (aanbevolen): Oven voorverwarmen op 150–160°C Vlees kort rondom aanbraden In de oven garen tot 60–62°C kerntemperatuur 10 min laten rusten, dun snijden Pan: Rundom aanbraden, vuur laag 45–60 min zachtjes laten garen Eindkerntemperatuur 60–62°C Tip: Niet boven 65°C garen – dan wordt de fricandeau droog.
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Luxe vleeswaren uit eigen keuken
Sterk lokaal basisassortiment
Kwalitatief topvlees en de heerlijkste delicatessen
Veilig betalen:
of bij levering