Slagerij Matthijssen Baarn - Jochem Diekerhof - Ambachtelijke slagerij

Bestel hier uw broodjes

Ambachtelijke Slagerij Matthijssen Baarn

Hoogwaardige kwaliteit en de beste service in Baarn

Slagerij Matthijssen is sinds 1898 gevestigd in Baarn en heeft daar naam gemaakt. Dat na drie generaties Matthijssen, de slagerij in Baarn is omgetoverd tot Ambachtelijke Slagerij betekent het voortzetten van de persoonlijke bandering, vertrouwde gezichten in de winkel, alleen maar topkwaliteit in het aanbod en een uitgebreid lokaal assortiment.
De winkel is in een nieuw, nog smakelijker jasje gestoken. Volledige gemoderniseerd en gerestyled met behoud van de beste service en kwalitatief hoogwaardige producten. De Ambachtelijke Slagerij staat voor exclusiviteit, eerlijke producten en oog voor u als klant.

Het topteam van Ambachtelijke Slagerij Matthijssen in Baarn

Wanneer u de vernieuwde winkel binnenstapt, ontmoet u bekende gezichten en Jaap Matthijssen zelf is verantwoordelijk voor de worstmakerij en de dagverse maaltijden. Worsten volgens oud recept, gemaakt van het beste vlees. De gevestigde naam Matthijssen blijft in Baarn bestaan, initiatienemer Jochem Diekerhof voegt daar een vleug innovatie aan toe.
Voor de continuïteit en verbetering van kwaliteit, presentatie en service staat John Strik aan het roer in Baarn. Als chef zorgt John voor het hoge niveau van het volledige team, vindt hij altijd het beste vlees, de lekkerste delicatessen en de juiste producten om uw maaltijden nog lekkerder te maken. De mensen achter Ambachtelijke Slagerij Matthijssen in Baarn zorgen voor eerlijk advies, 100 jaar ervaring en staan altijd voor u klaar.

Bij Ambachtelijke Slagerij Matthijssen in Baarn vindt u de beste producten

De liefde voor het heerlijkste vlees ziet u terug in de presentatie, maar proeft u vooral. Het vlees, de vleeswaren, de maaltijden, de vers belegde broodjes en alle producten die aangeboden worden om uw vlees nóg lekkerder te maken. Alles is geselecteerd, gemaakt en bewerkt met de grootste zorg, in alle eerlijkheid en met respect voor de afkomst van de producten.
Eerlijkheid in producten en advies, dat is wat u krijgt bij Ambachtelijke Slagerij Matthijssen in Baarn. Alles voor een uitermate goed stukje vlees op uw bord of boterham, smaakvol genieten.
Aan alles wordt aandacht besteed, toch lichten we graag een aantal van onze bijzondere producten voor u uit:

 • Rookworst, met goud bekroond
 • Duurzaam rundvlees
 • Zuiderzee varken
 • Gegrilde Côte de Boeuf
 • Huisgemaakte ham
 • Grillworst
 • Tapas
 • Borrelhapjes
 • Carpaccio
 • Verse maaltijden
 • Vers belegde broodjes

Informeer in de winkel naar deze specialiteiten en verras u zelf.

Proef, ervaar en beleef bij de Ambachtelijke Slagerij van Jochem Diekerhof

Ambachtelijke Slagerij Matthijssen is onderdeel van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof. Drijvende kracht achter de ambachtelijke slagerijen is Jochem Diekerhof, een door de wol geverfde slager en ondernemer. De drang van Jochem om het heerlijkste en beste vlees bereikbaar te maken voor iedereen, resulteerde in De Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in Nederhorst den Berg en Hoogland. Slagerij Matthijssen gaat verder onder de naam Ambachtelijke Slagerij Matthijssen in Baarn.
Op alle drie de locaties voeren we hetzelfde concept van hoogwaardige producten, uitmuntende service en de prettigste klantbeleving. Smaakvolle inrichting, uiterlijk en producten.
Dat onze producten zorgvuldig worden gekozen, merkt u direct bij binnenkomst in de winkel in Baarn. U kunt de smaken bijna proeven door de etalageruiten heen.

Neem contact met ons op

Wilt meer weten over de Ambachtelijke Slagerij Matthijssen in Baarn of bent u benieuwd naar de andere locaties? Misschien wilt u een grotere bestelling plaatsen of zeker weten dat we uw gewenste producten in huis hebben? U bent van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen. Voor advies, ons assortiment, de mogelijkheden van onze producten of om uw ideeën met ons te delen.

Natuurlijk verwelkomen we u met plezier in de winkel in Baarn om kennis te maken met onze traiteur, het winkelpersoneel, de vers belegde broodjes uit eigen keuken, het vlees uit eigen worstmakerij, de luxe vleeswaren, de lekkerste delicatessen en alle producten die uw vlees nog meer smaak geven

Ambachtelijke Slagerij Matthijssen

Locatie Baarn
Laanstraat 102-A
3743 BH Baarn
Tel: 035 541 2985
Email: info@slagerijmatthijssen.nl